Ik ben Integratieve Kind & Jeugdtherapeut, Kindercoach en Mindfulnesstrainer, maar zeker ook vrouw van en moeder van twee meisjes en een jongen.

Mijn carrière startte ik binnen het werkveld van human resources (HR) in diverse kleine en middelgrote bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening.
In gesprekken met anderen kwam het ‘kind zijn’ vaak aan bod. En hierin welke factoren later invloed hadden op het maken van keuzes, het denken over jezelf, over anderen, het omgaan met moeilijke situaties en tegenslag. Dingen die iedereen, zonder uitzondering, in zijn leven meemaakt. Die er simpelweg bij horen. Het omgaan met deze soms moeilijke dingen is voor iedereen anders. Al snel werd duidelijk dat het fundament van wat je bent gaan denken en vinden over jezelf al in je jeugd gelegd wordt.
Hier begon mijn liefde en passie voor het werken met kinderen, jongeren en hun ouders.

Mede door mijn werkervaring in het bedrijfsleven, het werken met volwassenen en mijn studie, heb ik ontdekt waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Werken met kinderen en hun ouders en bewustzijn creëren over ieders unieke talenten en krachten.

Mijn droom om mijn passie in mijn eigen praktijk uit te voeren is in 2019 werkelijkheid geworden.

Als therapeut voel ik een weerstand tegen ‘overproblematiseren’ en ‘overdiagnosticeren’. Ik geloof juist in de kracht en kwaliteiten die in ieder kind zitten. Ik vind het belangrijk om ook te kijken naar wat er wel goed gaat, waarbij ik tegelijkertijd de focus leg op de nodige verbeteringen. Dit doe ik door (oplossingsgerichte) gesprekken en therapie en/of training.

Elk kind verdient het om écht gezien te worden, met al zijn kwaliteiten en valkuilen, zonder oordeel. Mijn kracht is om in te tunen op precies dat wat er nodig is, om verder te komen.


Ik ben gediplomeerd en sta geregistreerd als therapeut en gecertificeerd trainer mindfulness.

Beroepsvereniging
Het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten in de complementaire zorg
Het kwaliteitsregister voor vakkundige therapeuten in de complementaire zorg
Eline Snel, stilzitten als een kikker
Stichting SCAG

Heb je een korte vraag?